Kyrkans familjerådgivning

Kyrkans familjerådgivning är en plats där ni/du får samtala med en familjerådgivare om det som känns svårt i relationen. Samtalen syftar till att öka förståelsen för att finna vägar till förändring. Vi erbjuder även samtal för enskilda samt för unga 18-26 år.

Kyrkans Familjerådgivning i Stockholm erbjuder kvalificerad hjälp i samband med samlevnadskriser och livskriser och har respekt för varje människas förhållningssätt till livet oavsett etnicitet, sexualitet, religion eller livsåskådning.

Kyrkans familjerådgivning är till för alla som har svårigheter i sina nära relationer och erbjuder familjerådgivning för både par/familjer och enskilda. För dig mellan 18-26 år finns möjlighet till samtal för att bearbeta relationsproblem individuellt eller i grupp. Det kan handla om relationen till en partner eller förälder, sorgen efter en separation eller längtan efter en relation.

Kostnad för samtal 2020
Nedanstående priser gäller dig som bor i Haninge kommun (inom församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö eller Österhaninge). Priser för övriga, se Kyrkans familjerådgivnings hemsida.

Par och familjer: 500 kr/samtal (90 min)
Enskilda: 400 kr/samtal (45 min)
Unga 18-26 år: 60 kr/samtal, i grupp eller individuellt.

Det går att få reducerat pris för samtalen till exempel för dig som är arbetslös eller studerar, kontakta familjerådgivningen för mer information. Vi erbjuder från och med juni 2020 möjlighet till digitala samtal.

Kontakt och besöksadresser

Haninge:
Handenterminalen 1, f
rån Pendeltågsuppgången, gå förbi Nordea. Ingång under Fonusskylten.

Övriga mottagningar:
Södermalm, Södermannagatan 5,