Digital kyrka

Välkommen att ta del av Svenska kyrkan i Haninges digitala utbud! Gillar du våra filmer? Hjälp till att sprida dem på dina egna sociala plattformar.

Andakter

Andakt - andra advent

Dags att tända andra ljuset i advent. Men hur går det för Kristers pepparkakor egentligen?

Andakt - första advent

På söndag är det dags att tända första ljuset i advent. I fyra delar kommer vi få följa Krister i köket när han bakar pepparkakor. Se första delen här.

Andakt - Domsöndag

Det verkar som att Krister behöver en omstart. Kan det vara så att även du är i behov av det? I helgen är det den sista söndagen på kyrkoåret och då firar vi Domsöndag. Men vad innebär egentligen Domsöndag, är det så hårt som det låter? Ta del av Kristers digitala andakt här.

Andakt - Allhelgona

Vad betyder egentligen helgon? Betyder det samma sak som människa utan fel och brister? Eller något helt annat? Lyssna till Carl-Henriks tankar inför allhelgonahelgen.

Andakt - Att gå igenom sorg

"Varför blev det såhär? Sorg är inte en känsla, det är en blandning av så mycket. Svår att sätta ord på". Så börjar denna andakt av Carina Nilsson med temat: Att gå igenom sorg.

Andakt - Självkänsla

För dig som känner att du skulle vilja samtala med någon så erbjuder Svenska kyrkan i Haninge själavårdande samtal. Kontakta oss via e-post: haninge.samtal@svenskakyrkan.se

Tacksägelsedagen

I dagens andakt får vi lyssna på Carl-Henriks tankar om Tacksägelsedagen som vi firar på söndag. Gillar du våra digitala andakter? Gilla, kommentera och dela gärna i dina egna sociala kanaler. Tack!

Andakt - Höstdagjämningen

Andakt med kyrkoherde Krister Stenberg som delar sina tankar inför hösten.

Andakt - Välkommen tillbaka

Kyrkoherde Krister Stenberg delar sina tankar om semester i denna andakt från Rudan i Handen.

Andakt - Midsommar

I sista andakten före sommaruppehållet så vill vår kyrkoherde Krister önska dig en trevlig midsommar.

Andakt med Carl-Henrik

Carl-Henrik delar sina tankar om dopet. Andakt från Tungelsta kyrka.

Andakt Pingst

När tankarna snurrar runt i huvudet och du inte kan sova. Carina Nilsson delar med sig av sina tankar i denna andakt inför Pingst.

Kristi Himmelsfärdsdag 26/5

Varför firar vi egentligen Kristi himmelsfärdsdag? Krister Stenberg, Kyrkoherde.

Andakt 20/5

Hur ska jag be, och vad ska jag be om? Veckans andakt håller Carl-Henrik Widlund, präst.

Andakt 13/5

"Varför finns jag?" Veckans andakt håller Carina Nilsson, präst.

Andakt 6/5

"Vägen till livet". Krister Stenberg, kyrkoherde.

Andakt 29/4

På vilket sätt är den kristna tron materialistisk? Välkommen att ta del av veckans andakt med Carl-Henrik Widlund, präst.

Andakt 22/4

"Den tro som bär den som sörjer." Välkommen att ta del av veckans andakt med Carina Nilsson, präst.

Andakt 17/4

Kärleken segrar! Välkommen att ta del av påskdagens andakt med Krister Stenberg, kyrkoherde.

Andakt 15/4

"Det blev inte som jag hade tänkt mig." Välkommen att ta del av långfredagens andakt med Krister Stenberg, kyrkoherde.

Följ Svenska kyrkan i Haninge i sociala medier

Välkommen till Svenska kyrkan i Haninge