Meny

Ändringar gällande predikoturer

Från och med 1 februari kommer Hallsbergs församling inte längre att annonsera predikoturer i Nerikes allehanda. 

Från och med 1 februari kommer Hallsbergs församling inte längre att annonsera predikoturer i Nerikes allehanda. 

Dagstidningarna har länge varit ett effektivt sätt att nå ut med information till många mottagare men i och med tidens gång har samhället, medielandskapet och hur människor väljer att ta emot information förändrats mycket. De läsarundersökningar av annonsering av predikoturerna i dagspressen som Svenska kyrkan på nationell nivå har låtit göra visar att predikoturerna läses av en mycket begränsad grupp människor och framför allt av de som redan känner till vad som händer och går i kyrkan regelbundet. Det finns också ett ekonomiskt perspektiv att ha i åtanke. Naturligtvis ska vi fortsätta kommunicera vad vi gör och då prioritera mediekanaler som gör att ännu fler hittar till allt spännande, roligt och givande som händer i Hallsbergs församling. 

Alternativ

Vi vill att alla ska ha möjlighet att komma till våra kyrkor och församlingshem och ta del av det som händer här, oavsett om du är här ofta eller mer sällan. Här följer olika sätt du kan ta del av vår information.

1. Regelbundet besöka webbsidan och kalenderfunktionen för att få uppdaterad information kring församlingens verksamhet.

2. Läs församlingsbladet Kyrknytt som kommer i brevlådan fyra gånger om året till boende i Hallsbergs församling. Det finns även att hämta i kyrkorna och på expeditionen.

3. Ladda ner appen Kyrkguiden. Den finns på App Store (för Iphone) och på Google Play (för Android). Där hittar du hela kalendariet för Svenska kyrkan. Sök fram Hallsbergs församling och favoritmarkera genom att trycka på hjärtat, så ser du enkelt vad som händer här. 

4. Ta ett månadsblad när du besöker våra kyrkor och församlingshem.

5. Prenumerera på månadsbladet. Du kan välja mellan att få månadsbladet skickat till dig via mejl eller per post. Du kan anmäla dig via formuläret nedan eller expeditionen. Du kan när som helst avbryta din prenumeration genom att kontakta expeditionen.

6. Kolla kalendern som visas på informationsskärmen utanför ICA Allé.

Kontakt

Om du har frågor är du välkommen att kontakta församlingens expedition
Telefon: 0582-156 90
Mejl: hallsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Öppettider:
Mån, tis, tors, fre kl. 9-12
Ons 13-16

Denna förändring kommer att utvärderas under våren 2020.

Fyll i om du vill få Hallsbergs församlings månadsblad skickat per mejl eller per post. Ange ditt namn, mejladress/postadress. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att kontakta expeditionen hallsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se eller 0582-156 90