Bokning: Carina Lööw 070-811 15 10

När två människor gifter sig har de i sin gemenskap kommit till en punkt då det är dags att inför andra berätta om att de vill leva tillsammans.
De har lärt känna varandra tillräckligt mycket för att våga satsa på att dela livet. När de gifter sig i kyrkan markerar de sin satsning inför Gud, människor och sig själva. Där kan finnas blandade känslor och livserfarenheter bakom, men nu tar de ett gemensamt steg mot framtiden och det behöver firas.
Denna dag kan bli en av livets höjdpunkter.
I kyrkan välsignas paret med sin vilja att leva tillsammans, inneslutna av mångas goda tankar och förböner.

Brudkronor

Hällby församling med Tumbo och Råby-Rekarne finns det tre brudkronor som går att låna vid vigsel.

Bild: Caroline Larsson