Sommarmusik 2019

Välkommen till våra kyrkor i sommar!

Söndag 16 juni kl. 18

Fiskebäcks kapell
Musik i försommartid med Niklas Abrahamsson, Ellen Sandberg, Christina Otterdahl och Leif Åhlund. Vi firar kapellets 80 års jubileum.

Fredag 21 juni kl. 18

Brandstorps kyrka
Visor och folkmusik med Greger Siljebo, Maria Karlsson och Leif Åhlund.

Söndag 23 juni kl. 18

Habo kyrka
S:t Olof Brasskvintett. Per-Åke Wennerberg, trumpet, Fredrik Hempel, trumpet, Fredrik Wiklund, trombon, Frederik Sörensen, valthorn och Johan Thor, tuba.

Söndag 30 juni kl. 18

Gustav Adolfs kyrka
Pop- och körklassiker med Jenny Tapper, Frida Landelius, Jonas Forsell och Leif Åhlund.

Söndag 7 juli kl. 18

Habo kyrka
”Klanger av trä och metall” Concussion Duo slagverk. Elias Gustafsson och Rasmus Hansson.

Söndag 14 juli kl. 18

Brandstorps kyrka
”Från visa till jazz, från Beatles till Bach” Lewe-kvartetten från Mullsjö sjunger ett blandat acappella-program, med jazz, visor, pop och klassiskt.

Söndag 21 juli kl. 18

Habo kyrka
Duon Gro. Susanna Cederberg, piano & sång och Sofia Haglund, cello & sång. Musik på svenska, folkvisa och jazz.

Söndag 28 juli kl. 18

Gustav Adolfs kyrka
Folkmusik med Torbjörn och Pär Näsbohm. Spelmanslåtar av bästa märke på fiol och nyckelharpa.

Lördag 3 augusti kl. 18

Brandstorps kyrka
”Musikalisk sommarresa kantad av drillar och krus” Trinning. Åsa Björkman, Anna Dahlgren och Karin Sjöberg. Fiol, sång och kontrabas.

Söndag 11 augusti kl. 18

Gustav Adolfs kyrka
”2 of a kind” Tony Sjögren, gitarr och piano, Fredrik Wiklund, trombon. En trombon, en gitarr och massor med musik.

Söndag 18 augusti kl. 18

Fiskebäcks kapell
”Mer än tre önskningar” Leif & Ingrid Åhlund, Sophie Svensson.

Söndag 25 augusti kl. 18

Habo kyrka
”Den vi älskar” Millan Holm, sång och Ola Hedén, piano. Lågmälda sånger om livet med- och förtröstan på Gud i livets alla skeden.

Gratis entré till alla sommarmusik- och allsångskvällar.