Begravning/minnesstund

När någon dör

Om den avlidne är svensk och bosatt på Gran Canaria kan man välja att hålla begravningsgudstjänst i Svenska kyrkan. Om begravningsgudstjänsten sker i Sverige kan minnesgudstjänst hållas i kyrkan på Gran Canaria.

Tag kontakt med oss på kyrkan om du har frågor eller funderingar gällande begravning eller minnesgudstjänst.

Om någon dör under en kortare semester, eller du som är på semester får ett dödsbud hemifrån kan vi i kyrkan bistå med stöd och samtal.

Enklast kontaktar du oss på vår jourtelefon +34-629 839 813.

Kontakt svenska kyrkan gran canaria

Adress:
Iglesia Sueca