Svenska kyrkan Gran Canaria

Medlemskap

Här får du information om vad det innebär att vara som medlem i Svenska kyrkan Gran Canaria .

Som medlem i Svenska kyrkan Gran Canaria är du med och bidrar till att vi har möjlighet att finnas här som kyrka med allt vad det innebär av gudstjänst, undervisning mission och diakoni. Att finnas för svenskar som på olika sätt behöver oss, både för att finna gemenskap över en kopp kaffe eller läsa en tidning eller fira gudstjänst eller delta i våra olika aktiviteter eller om man på något sätt hamnat i trångmål och behöver någon att prata med eller på annat sätt få hjälp.

Som medlem får du dessutom:
- Låna böcker och filmer
- Rösta på kyrkstämman
- Rabatterade programkvällar mm

Ditt medlemskap kostar  25€ per person - vuxen, 10€ per person - 16-25 år, under 16 år gratis.

Du som finns på ön kan komma till oss i kyrkan i San Agustin och betala din medlemsavgift direkt i kassan. Betala gärna med kort!

Du som vill kan betala direkt till vårt konto i Swedbank.
Clearingnr: 8381-6
Kontonummer: 913 910 169-6
Följande uppgifter önskar vi, per mail: Namn, personnummer, passnummer/nationellt id-nummer, NIE-nummer, adress på Gran Canaria och/eller i Sverige, telefonnummer samt mailadress. Du kommer att få medlemsinformation via mailen. Aktuellt program och nyheter hittar du snabbast via vår hemsida.
Mailadress: grancanaria@svenskakyrkan.se Skriv medlemsavgift i ämnesrutan.

Nytt för i år är att alla måste uppge pass-, nationellt- eller NIE-nummer i enlighet med spansk lag som reglerar föreningar.

Tack för att du vill stödja församlingen på detta sätt och ge oss möjlighet att utveckla verksamheten både för turister, långtidsboende samt bofasta svenskar på Gran Canaria.

OBS! Medlemsskap i Svenska kyrkan Gran Canaria är inte lika medlem i Svenska kyrkan i Sverige och tvärtom. Det går bra att vara medlem både hemma och Gran Canaria.

Du som fortfarande är skriven i Sverige och medlem i Svenska kyrkan och vill veta hur mycket du betalar i kyrkoavgift kan göra det via Kyrkoavgiftsräknaren nedan.

Välkommen att besöka Svenska kyrkan Gran Canaria på Facebook.

WiFi

Om du har en egen dator med dig kan du surfa hos.

Kontakt svenska kyrkan gran canaria

Adress:
Iglesia Sueca