Bokcirklar

Tycker du om att läsa och prata om böcker? Välkommen att komma med i någon av våra bokcirklar!

Vi har en bokklubb som träffas 1 gång i månaden.
Vi diskuterar en bok vi alla läst och äter där efter lunch tillsammans.
Det är givande och roligt att läsa böcker man kanske inte alltid skulle välja själv och höra hur andra upplever boken.
Att få umgås, prata och läsa på svenska är något man verkligen uppskattar när man bor utomlands.

Bokklubben är en lunchträff som börjar kl.11.00 och är hemma hos de olika deltagarna. Vi träffas just nu runt Boynton Beach, Boca med omnejd.

Måltiderna serveras till självkostnadspris.

Den första boken vi ska läsa i vår är "Ondskan” av Jan Guillou

vi träffas den 23  januari kl.11.00

Hjärtligt välkommen!

Vill du vara med så kontakta