Barngruppen

Kyrkans barngrupp träffas på tisdagar mellan kl 10-13.

Välkommen till kyrkans barngrupp!

Vi träffas på tisdagar kl 10.00–13.00 på Scandinavian Church & Center i Davie, 2950 S Flamingo Road, Davie, FL 33330.

Barngruppen leds av vår förskollärare Petra Graeff. All vår verksamhet är pedagogiskt genomtänkt, vi har sångsamling, andakt, aktiviteter, fri lek och äter lunch tillsammans.

Vi önskar att våra deltagare stödjer kyrkans verksamhet genom att vara familjemedlemmar. Det kostar 5$/familj och tillfälle för medlemmar och 10$/familj och tillfälle för icke medlemmar. Ingen anmälan behövs.

Vid frågor var vänlig kontakta Petra Graeff

Halloween lunch