Kyrkans körer

Välkommen att sjunga i kör med oss!

Tycker du om att sjunga?

Vi startar en ny kör i höst som kommer att sjunga på gudstjänsten i Scandinavian Church and Center. Vi sjunger inget svårt, syftet är helt enkelt att få träffas och sjunga tillsammans.
Kören kommer att öva 45 min. innan gudstjänsten.
Gudstjänsterna på Scandinavian Church and Center är kl.16.00 och övningen börjar kl.15.15. Gudstjänsten är ca:1 timma.

Vår nuvarande kyrkokör som under flera år sjungit på gudstjänsterna i Boca Raton och på andra event kyrkan har under året fortsätter som vanligt, men önskar flera medlemmar.
Vi är en grupp som har fantastiskt roligt när vi träffas och sjunger!
Denna kör övar 2 eftermiddagar (lördag eller söndag) per termin och övar 1 timma innan gudstjänsten i Boca Raton.
Gudstjänsten i Boca Raton är kl.17.00 och övningen börjar kl.16.00. Gudstjänsten är ca:1 timma.

Bild: Marie Olsson

Du är givetvis välkommen att sjunga i båda körerna.

Vet du att en rad vetenskapliga undersökningar visar att sång är rena medicinen.
Det finns en rad fördelar med körsång och att sjunga i grupp.

Vi välkomnar dig till den sjungande gemenskapen som sprider glädje till vår svenska koloni i Florida.

Om du vill vara med, kontakta oss på florida@svenskakyrkan.se