Vi söker kyrkogårdspersonal

Eda-Köla pastorat söker kyrkogårdsarbetare för säsongen 2019, 5 – 7 månader och skolungdom för sommarjobb 4 veckor

Kyrkogårdsförvaltningen tar hand om våra kyrkogårdar i Eda, Köla, Järnskog och Skillingmark. Arbetslaget består av 15 personer som bl a sköter gräsmattor och planteringar.

Gräsklippning, trimning, plantering och gravgrävning.

Kvalifikationer kyrkogårdsarbetare
Du bör ha god fysik då du är i rörelse hela dagen, du har dokumenterad grönytevana,  körkort och tillgång till egen bil. Erfarenhet av kyrkogårdsarbete är meriterande.

Som person delar du vår strävan att ge god service till våra besökare. Du har lätt för att ta ansvar och självständigt driva dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel inför dina arbetsuppgifter.

Skolungdom
Minst 16 år. Skriv och berätta om dig själv och varför du vill jobba hos oss.

Arbetstid
Heltid, dagtid. Lön enligt kollektivavtal.

Facklig organisation: Kommunal

För upplysningar kontakta Patrik Lövgren på tel 0571-133 09 eller Daniel Christiansson på tel 0571-133 04

Vill du arbeta med ett härligt gäng arbetskollegor och har de rätta kvalifikationerna skicka din ansökan senast 1 mars till:
Eda-Köla pastorat, Patrik Lövgren, Nolby 2, 673 92 Charlottenberg
eller eda-kola.pastorat@svenskakyrkan.se