Other languages with Google Translate

Konfirmation

Är du född 2005 och vill konfirmera dig? 2019/2020 års konfirmationsundervisning är igång, vill du vara med? Än är det inte för sent!

Kan jag alltid vara mig själv?

Du är inte ensam om att fundera över livet.

Välkommen att bli konfirmand hos oss i Dunker-Lilla Malma församling!

Du är välkommen att fundera tillsammans med oss!

Du kanske har något äldre syskon eller känner någon annan som konfirmerats? – nu får du möjlighet att konfirmeras!

Välkommen till Malmköpings församlingshem. Våra träffar kommer att förläggas efter när ni har möjlighet att vara med. Vårt förslag är varannan torsdag udda veckor 16.30 -18. Vi startar i september 2019.

Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp – alla samlingar börjar med fika!

Det kostar inget att delta i konfirmationsundervisningen. För att få konfirmera dig i Svenska kyrkan måste du vara döpt och medlem; är du inte det finns möjlighet till dop under året.

Under våren 2020 kommer vi att göra en resa till Polen; också den är avgiftsfri. Konfirmationen leds av präst och unga ledare.

Frågor, tankar eller funderingar?

Kontakta vår kyrkoherde: Simon Johansson 0727 - 169022 eller simon.johansson@svenskakyrkan.se

Konfirmation är inte som du tror...

Frälsarkransen Bild: Sara Danielsson/IKON