Foto: IKON

Konfirmation

Är du född 2007 eller tidigare och vill konfirmeras? Välkommen att bli konfirmand i Dunker-Lilla Malma församling!

Välkommen att bli konfirmand i Dunker – Lilla Malma församling!

Äntligen är det dags för dig född 2007 eller tidigare!

Varje år konfirmeras ca 30 000 ungdomar i Svenska kyrkan! Att vara konfirmand handlar om att pröva på de stora samtalen, de nya vänskaperna, att ta chansen att möta kristen tro i ljuset av ditt eget liv, läger och upplevelser på hemmaplan. Kanske kommer du att lära känna dig själv lite bättre och fundera över vem Gud är och om och på vilket sätt Gud har med ditt liv att göra!

Måste man vara döpt?

Man måste inte vara döpt för att anmäla sig och börja! Men det kommer att erbjudas möjlighet att döpas under konfirmandtiden. Om du vill fullfölja konfirmandtiden och konfirmeras så behöver du döpas först. Detta för att konfirmationen är en bekräftelse av dopet, vi säger ja till vårt dop.

Skolloven – då träffas vi!

Allt startar söndagen den 29 augusti! Då träffas vi i Lilla Malma kyrka kl 10 till gudstjänst och därefter fikar vi och informerar om konfirmandtiden, medtag vårdnadshavare! Därefter ses på loven, samt vissa söndagar då vi firar gudstjänst!

17-18 september läger på Stiftsgården Stjärnholm.

Höstlovet 1-3 november.

Jullovet 29-31 december.

Sportlovet 21-23 februari

Påsklovet 12-14 april

Kristi himmelsfärdshelgen 25-29 maj läger på Öland

4 juni övning i Dunkers kyrka

5 juni Konfirmation i Dunkers kyrka

Konfirmationsgudstjänsten – en glädjefull högtid!

Konfirmationen sker i Dunkers kyrka söndagen den 5 juni kl 11.00.

Konfirmandtiden med läger och material är avgiftsfri.

Frågor

Har du frågor kontakta prästen Erika på: 072-716 90 22 erika.nyman@svenskakyrkan.se

Anmälan är öppen! Sista anmälningsdag är den: 29/7-21

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till: asa.ingarda@svenskakyrkan.se  Där skriver du namn och kontaktuppgifter till dig som vill bli konfirmand och kontaktuppgifter till vårdnadshavare!

Vi ser fram mot att träffa dig!

Hälsar konfirmandledarna Åsa, Ingrid och Erika!

Frälsarkransen Foto: Sara Danielsson/IKON