Några barn står utspridda i en kyrka.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Vi letar efter en ny kyrkvaktmästare - är det Du?

Välkommen att bygga församling i vackra Kullabygden!

 

BRUNNBY FÖRSAMLING SÖKER KYRKVAKTMÄSTARE!

Välkommen att bygga församling i vackra Kullabygden!

Brunnby kyrka ligger naturskönt i nordvästra Skåne vid foten av Kullaberg, vi är ca 3660 bofasta och 2200 kyrkotillhöriga medlemmar. På somrarna fördubblas den gudstjänstfirande församlingen och invånarna här. Vi vill vara kyrkan mitt i Kullabygden som erbjuder glädje, gemenskap och fördjupning i tron. Vår församling präglas av öppenhet och delaktighet med stort frivilligengagemang och detta vill vi fortsätta att utveckla.

Den huvudsakliga tjänstgöringen är i Brunnby kyrka och Du blir en viktig del av vårt arbetslag på nio personer. Tjänsten innefattar både inne- och utetjänst. Brunnby församling består av Brunnby kyrka, Arilds och Mölle kapell. Vi har många ideella krafter och är en populär församling för dop och vigslar. Söndagen är vårt centrum där vi firar gudstjänst tillsammans. I en mindre bygd som vi verkar i finns många möjligheter att bygga goda och långsiktiga relationer med människor i livets alla åldrar. Vi värdesätter ett positivt sätt och att Du har lätt för att knyta nya kontakter.

Nu söker vi Dig som vill jobba som Kyrkvaktmästare och…

  • har förmåga att strukturera arbetet på egen hand
  • vill vara med och fördjupa och utveckla vårt gudstjänstliv
  • är social och flexibel i ett arbetslag där man arbetar nära varandra
  • har körkort och bil

 

Erfarenhet av tidigare vaktmästartjänst och kyrkliga handlingar är meriterande. Tjänsten är på 100 % (det är flexibelt och möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad finns), med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar fortlöpande intervjuer. Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

 

 

Skicka Din ansökan med: meritsammanställning/CV, samt personligt brev till:

 

Brunnby församling

Bränneslyckevägen 3

263 76 Nyhamnsläge

Eller till: brunnby.forsamling@svenskakyrkan.se

För information