Komminister 100%

Vill du bli ny komminister hos oss. Är det kanske DIG vi söker?

Vår utgångspunkt är att Gud är intresserad av hela livet, hela människan, hela skapelsen, hela tiden. Vår devis är ”Hela Livet!”. Vi gillar olika för vi ser tydligt att Gud är mångfaldens Skapare.

Vi vill att:

• Du ska vara nyfiken på, och ha en vilja, att möta människor i olika livssammanhang.
  • Du ska utveckla och bygga vidare på den gudstjänstfirande gemenskapen.
  • Du har ett stort hjärta för barn, konfirmander och ungdomar och vill gestalta evangeliet med dom.
  • Du ser dop, vigsel och begravning som viktiga mötesplatser för att upprätta och stärka kontakter.
  • Du är mån om att söka broar mellan vardag och söndag.
  • Du kan samordna och driva arbete kring visioner om kyrkan tillsammans med arbetslaget.
  • Du har körkort och tillgång till egen bil.

De kyrkliga handlingarna i pastoratet fördelas på alla komministrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi vill ta vara på dina personliga gåvor och din personliga längtan.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan, cv och referenser.
Vi önskar att du uppger referenser från olika yrkeskategorier, om det är möjligt.

Skicka ansökan till:
Christin Nygren-Sundvisson
Kyrkvägen 31
834 98 Brunflo

Märk kuvertet med ”Ansökan komminister”.
Du kan även skicka med e-post till Christin (se nedan) eller faxa till 063-140 380.

OBS! Du behöver inte skicka med intyg, betyg eller utdrag ur belastningsregistret med ansökan i nuläget. Vi efterfrågar det när det blir aktuellt.

Mer information ger vi gärna om du ringer eller mailar kyrkoherde Christin Nygren-Sundvisson, se nedan för kontaktuppgifter.

Christin Nygren-Sundvisson

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Kansli, Präst, Kyrkoherde

Mer om Christin Nygren-Sundvisson

Kyrkoherde. Tjänsterum i kansliet.

Vårt pastorat
Vårt pastorat är de fyra församlingarna Brunflo, Lockne, Marieby och Näs med tillsammans ca 10500 medlemmar. Det är nära till Östersund där det mesta finns av det man behöver av service. Närheten till Storsjön, Locknesjön och Näkten, skogar och fjäll ger många goda möjligheter till återhämtning, rekreation och upplevelser. Kommunikationer med tåg, buss och flyg är goda.

Alla medarbetare är anställda av pastoratet och tjänstgör vid behov i hela pastoratet. Arbetsmiljön är bra och vi arbetar systematiskt för att göra den allt bättre. Det finns en växande skara ideella medarbetare. Våra förtroendevalda är målmedvetna och engagerade. Vi har en väl utvecklad IT-strategi. Vi har det bra ställt ekonomiskt. Styrning och ledning i vårt pastorat bygger på tillit och förtroende. Vi söker medvetet skapa en kultur där bl.a. rak återkoppling är en grundsten. Vi tycker också mycket om att provtänka och byta åsikter med varandra. Kyrkorådet vill att varje människa som vi möter ska känna sig välkommen, sedd och viktig. Kyrkorådet har i sin målskrivning prioriterat dopuppföljning, barn- och ungdomsverksamhet samt kör- och musikverksamhet.