Vuxenkörer

Sång med olika inriktningar för såväl den glada amatören som den not- och körvana.

Körer i Avesta

Feel Good - kören för alla röster

Måndagar: 15.00 - 16.30 & Tisdagar: 19.00 - 20.30 i Avesta församlingsgård.
Körledare: Anna Risberg.

Älskar du att sjunga men vill ha full frihet utan krav på framträdanden och prestationer? Feel Good kräver ingen kör- eller sångvana och vi använder inga noter utan all inlärning sker via gehör. Kören har en eller två framträdanden per år (helt frivilliga). Det går bra att prova två gånger utan kostnad.

Cantores - fyrstämmig vuxenkör

Onsdagar: 19.00-21.00 i Avesta församlingsgård
Körledare: Anna Risberg.

För att delta i Cantores underlättar det med notförståelse och körvana. Kören medverkar i gudstjänster flera gånger per termin och gör också egna konsterter.

Körer i Grytnäs

Sakrale - pastoratets nya, klassiska, gudstjänstkör

Tisdagar: 19.00-21.00 i Grytnäs församlingshem.
Körledare: Irina Levgran.

Sakrale är kören för dig som främst vill medverka vid gudstjänster. Repertoaren innehåller mycket psalmer och annan klassisk kyrkokörmusik.

Grytnäs kyrkokör

Onsdagar: 19.00-21.00 i Grytnäs församlingshem.
Körledare: Eldar Levgran.

Grytnäs kyrkokör är mångsidig och arbetar med orkestrar, musiker och solister inom olika musikgenrer. Kören medverkar vid kyrkliga handlingar flera gånger per termin och reser dessutom regelbundet till körfestivaler och kurser.

Jazzpel - jazz, gospel men även rock & pop

Torsdagar: 19.00-21.00 i Grytnäs församlingshem
Körledare: Eldar Levgran.

Till en början var Jazzpel kören inriktad på att sjunga jazz och gospel - därav namnet. Men idag framför kören många olika musikstilar med musik från artister som Michael Jackson, Toto, Queen ,Abba m.fl.

Kontakta ansvarig körledare för mer information

Eldar Levgran

Kyrkomusiker