Sommarkollo Västra

För dig som gått ut klass 3,4 eller 5

Välkommen till årets sommarkollo med dagar i naturen fylld med skratt, lek och aktivitet. Sommarkollot är för dig som har nyss gått ut 3-5:an.

Datumen för kollot är:

19-22 juli kl. 9.30-15.00

Vi samlas varje dag vid ICA i Mörsil och församlingshemmet i Hallen så möts vi upp i stor grupp därefter. Dagen avslutas vid samma samlingspunkter som dagen började. Om du har svårt att ta dig till något av dessa ställen. Hör av dig så löser vi det tillsammans.

Vi kommer mestadels att vara utomhus på olika platser i församlingen. Leka, prova-på olika aktiviteter, bada och lära känna nya kompisar.

Lunch och fika ingår.

Mer information kommer framöver kring exakta aktiviteter och hur man ska klä sig för varje dag.

Kollot är kostnadsfritt, men det finns ett begränsat antal platser.

ANMÄLAN GÖR DU HÄR NEDANFÖR I FORMULÄRET!

När du har skickat in anmälan får du ett bekräftande mejl inom några dagar att vi har tagit emot din anmälan.

Efterhand kommer du att få ett mejl om ditt barn har en plats, eller står på kö samt ett mejl med mer praktiska information inför respektive dag.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 11 juli.

Har du några frågor, kontakta oss ledare.

Amber Cook mobil 076-119 10 06
amber.cook@svenskakyrkan.se

Lina Lidén mobil 076-219 88 97

lina.liden@svenskakyrkan.se

Hoppas vi ses!

Jag/vi samtycker till att bilder som tas i verksamheten får användas på församlingens hemsida, social media och nyhetsbrev.

Jag samtycker till att mitt barn får åka bil med en vuxen som ansvarar för kollot.

Mitt barn är simkunnig ( 200 meter )