Expeditionen

Välkommen att kontakta expeditionen om du har frågor som rör kyrkogårdar, gravskötsel, gravsättningar med mera.

Kyrkogårdsförvaltningens expedition ligger i en ljusblå villa, mitt emot vattentornet, Peder Hardings väg 14, längst upp emot kyrkogårdarna. Hit kan du vända dig om du har frågor som rör gravsättning, gravskötsel, kyrkogårds- och fastighetsfrågor, gravrättsfrågor m m.

Christel Malmberg svarar i telefon, sköter diarieföring och bokningar, arkiv, arbetar med gravrättsfrågor m m.
Telefonnr 0498-20 68 80 eller e-post visby.kyrkogardsforvaltningen@svenskakyrkan.se

Mats Ahlqvist är kyrkogårds- och fastighetschef och arbetar med övergripande kyrkogårds- och fastighetsfrågor m m.
Telefonnr 0498-20 68 82 eller e-post mats.ahlqvist@svenskakyrkan.se

Klara Holmqvist är kyrkogårdsingenjör och arbetar med projekterings- och planeringsfrågor.
Telefonnr 0498-20 68 84 eller e-post klara.holmqvist@svenskakyrkan.se

Välkommen att höra av dej om du har frågor eller funderingar!

Sök gravar och gravsatta

Du kan själv söka gravar och gravsatta via Labora Karta.

Börja med att välja ”Visby” som ort och fylld därefter i de uppgifter du har gällande namn, födelsedatum, dödsdatum och gravsättningsdatum. När du hittat den du söker i listan klickar du på namnet och väljer ”visa valda”. Då visas var graven ligger på kyrkogården.

Observera att webbkartan inte fungerar med webbläsaren Internet Explorer.

Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen

Adress: