Förändringar bland personal och förtroendevalda

Nyhet Publicerad Ändrad

Gösta Persson avgick från kyrkorådets ordförandepost vid årsskiftet. Tillförordnad ordförande är Johnny Johansson. Kyrkoherde Ulrika Lindholm avgick från kyrkoherdetjänsten vid årsskiftet. För tillfället är Lasse Svedberg vikarierande kyrko­herde. Vår präst Anna-Katrin Sigfridson Olovsson slutade arbeta hos oss den 31 mars. Rekrytering pågår till båda prästtjänsterna.

Anna-Katrin skriver:

”I april kommer jag att börja en ny tjänst i Fjärdhundra församling. Jag har arbetat här i pastoratet i lite mer än sex år. Nu vill jag tacka för alla fina möten och samtal. Jag har lärt mig mycket av er alla: av konfirmander om hur det är att vara ung idag, av småbarnsföräldrar kring föräldraskap och av vuxna och äldre klokskap, ja, om allt vad livet innehåller av sorg och glädje. Guds välsignelse!”