Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Samtalsgrupp för män

Välkommen till en samtalsgrupp för män i Vallentuna. Vi delar erfarenheter och tankar kring livet och vad det innebär att vara människa.

Under våren träffas vi en tisdag i månaden kl 19.00-20.30 i Själastugan.

Själastugan hittar du nedanför Vallentuna prästgård och öster om Vallentuna kyrka, vid gångvägen ner till Vallentunasjön.

Adress: Kyrkvägen 3, 186 30 Vallentuna

Syftet med samtalsgruppen är att skapa en trygg atmosfär där vi kan samtala om viktiga saker på ett avslappnat sätt.

Kanske kan vissa typer av samtal bli mer konstruktiva när vi är bara män som träffas?

Vårens datum och tema:

12/3 För pappor med småbarn. Vi ventilerar och delar erfarenheter och upplevelser av faderskap. Kanske talar vi om papparollen, drömmar, identitet, frihetslängtan och kärlek? Och om blöjbyten och överfulla diskmaskiner om vi behöver.

9/4 Samtalskväll - Troende i ett sekulärt tidevarv. Finns Gud? Var hittar vi vår mening? Vi delar tankar om tro och liv.

21/5 Pappagrupp - för pappor med små eller stora barn. Vi delar erfarenheter av att vara pappa. Hur möter vi svårigheter och utmaningar? Hur tar vi hand om oss själva och hur möter vi våra barn på bästa sätt?

4/6 Samtalskväll om frihet och längtan. Vad håller oss fast i gamla mönster? Vad längtar vi efter och hur hittar vi vägen fram?

Träffarna är öppna för vuxna män i alla åldrar. Den som identifierar sig som man är mycket välkommen! Allt som sägs stannar i gruppen.

Vill du vara med? Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till mig!
Michael Linder, präst tfn: 08-511 862 04.