Svenska kyrkans familjerådgivning i Uppsala stift

Familjerådgivningen är till för vuxna med svårigheter i nära relationer.

Bild: Anne-Sophie Gustafsson Hero

Svenska kyrkans familjerådgivning erbjuder samtalsstöd för familjer, par och ensamstående med samlevnadssvårigheter och livskriser. I familjerådgivningen erbjuds du som söker hjälp att söka dig fram till olika problemlösningar.

Familjerådgivningsarbetet leds av personer med professionell utbildning - socionom eller psykolog - med vidareutbildning i psykoterapi. I familjerådgivarens kompetens ingår självfallet också förtrogenhet med tro- och livsåskådningsfrågor. Allt arbete sker under sträng sekretess.

Det är en fördel om ni kommer tillsammans, men Familjerådgivningen tar även emot dig som söker själv.

Här finns Svenska kyrkans familjerådgivning i Uppsala stift:

Familjerådgivningen i Gävle
Telefon: 026-18 73 90, 026-18 99 09

Familjecentralen i Håbo
Telefon: 0171-525 84

Familjerådgivningen i Norrtälje

Familjerådgivningen i Uppsala
Telefon: 018-51 35 22

Du kan alltid kontakta din lokala församling om du behöver någon att samtala med.