Alla kände sig som vinnare i Hjärtmello!

Nyhet Publicerad

En fantastisk dag där alla kände sig som vinnare efter att ha haft en fantastiskt rolig dag i Kungälv vid tävlingen i Hjärtmello.

Bussen gick från Trollhättan till Kungälv och Mimers hus  där man inledde med mingel med bubbel och snacks, Hjärtknappstillverkning och öppen scen med musiker som backade upp alla artisterna. Därefter soundcheckade de olika grupperna inne i konsertlokalen.

Kl. 13.30 öppades dörrarna upp och lokalen fylldes av 400 besökare. Föreställningen var slutsåld! Folk köade utanför och ville vara med, men det var verkligen fullsatt.

Nio olika sång- och musikgrupper uppträdde. Vilken fantastisk känsla och engagemang! Peter Pop var konferencier och gjorde det med den äran.

Konserten avslutades med en bas-show med Magnus Rosén , f.d. basist i metalbandet Hammerfall. Han har rest över hela världen med sin musik. Ett enastående skickligt framförande där en storbildsprojektor visade klipp från olika delar av världen och hans konserter.

Slutligen blev det juryns uppgift att dela ut det vandringspris som handgjorts för "HjärtMello". Det priset gick till Trekungagymnasiet, som gjort det möjligt att ha detta evenemang. Syskonringen gratulerar!!!

Se bilder från dagen i bildspelet nedan!