Fors och Ragunda församlingar

Nyheter

Anmäl dig till våra konfirmationsgrupper

Här hittar du våra konfirmationsgrupper. Välkommen med din anmälan!

Lokalförsörjningsplan

Just nu pågår arbetet för fullt med att ta fram en lokalförsörjningsplan i Sydöstra Jämtlands pastorat. Syftet är att hitta balans mellan de lokaler vi har och de lokaler vi behöver. Nu har du chansen att påverka. Varmt välkommen på någon av våra träffar. Din närvaro och röst är viktig i processen. 

Tack för alla bidrag och handlingar!

Under september och oktober har det pågått olika insamlingar till förmån för världens barn i våra församlingar. Många är det som bidragit på olika sätt, allt är värdefullt och fint! Innerligt TACK!

Nya dopklänningar i Fors och Ragunda församlingar

Blev dopet inte av? Blev det uppskjutet på grund av pandemin? Många kanske har väntat på att kunna samla familj och vänner igen. Har det gått för lång tid så att dopklänningen inte längre passar? Det hindret kanske vi som församlingar kan få hjälpa till med?

Boka dop direkt på hemsidan

Nu kan du enkelt och smidigt boka dop direkt på vår hemsida. Via tjänsten "Boka dop" kan du se alla lediga doptider och preliminärboka en tid.

Landsbygdens levande kulturarv

Kyrkorna är en del av församlingens, landsbygdens och landets historia, men även en del av människors personliga livsberättelser. Här gör vi ett nedslag i en av dessa kyrkor som med sin 500-åriga historia rymmer många berättelser och minnen.