Foto: Hans-Åke Grinde

Barn 0-5 år

Vår målsättning med verksamheten för barn i denna ålder är att alla ska känna sig sedda och veta att de är älskade. Deras nyfikenhet ska bemötas respektfullt och vi uppmuntrar barnens funderingar kring livsfrågor av alla de slag. Öppet kyrkis är lika mycket en verksamhet för barnen som för de vuxna.

Öppet kyrkis Brunflo

Måndagar 9:00-12:00 och torsdagar 9:00-12:00 i församlingsgården vid Brunflo kyrka.
Välkommen! /Lene Jonsson

Öppet kyrkis Torvalla

Måndagar 9:00-12:30 i Heliga Ljusets kyrka.
För vuxna och barn 0-5 år. Vi pysslar, har sångstund, fikar, samtalar och har en avslutning. Vi har kaffe/te och frukt som kostar 20kr/familj. Ingen anmälan krävs.
Välkommen! /Berit Einarsson & Anna-Lena Eriksson

Småbarnsöppet Torvalla

Tisdagar 9:00-12:00 i Ängsmokyrkan.
För dig som förälder eller annan vuxen som har barn 0-2 år.
Vi samtalar, sjunger och pysslar lite. Vi har kaffe/te och frukt som kostar 20kr/familj. Ingen anmälan krävs. Välkommen! /Berit Einarsson & Anna-Lena Eriksson

Öppet kyrkis i Näs

Måndagar 9:00-11:00 i Församlingshemmet vid Näs kyrka.
För föräldrar, mor/far-föräldrar och barn 0-5 år. Vi leker, pysslar, umgås och avslutar varje träff med sångstund. Det finns möjlighet att värma medhavd mat. Ingen anmälan till Öppet kyrkis. Ni kommer och går som ni vill. Uppehåll under skollov. Välkommen! /Anna Hansander, Helene Ångström