Foto: GOPA-DERD

Nödrop – Jordbävningarna i Mellanöstern

Många människor drabbas hårt av jordbävningarna i Syrien och Turkiet. Behoven är stora och fortsätter att öka. Act Svenska kyrkans lokala samarbetspartners finns på plats och ser till att människor får skydd, mat och vatten. Ge en gåva!

Act Svenska kyrkans katastrofinsatser pågår på flera platser i världen och din gåva används där den behövs mest. Ge en gåva genom om att swisha till 9001223. Skriv AKUT i meddelandefältet. TACK!

Act Svenska kyrkan är Svenska kyrkans internationella bistånds- och utvecklingsverksamhet.

Lördag 1 april 15:00 är det konsert med kören Octava i Ragunda kyrka. En sakral a capella-konsert inför stilla veckan med kören Octava från Östersund. Dirigent Maria Sjöstedt Björs. Fri entré - kollekt till Act Svenska kyrkans katastrofarbete i jordbävningsdrabbade Turkiet och Syrien. Välkomna!

Barn i våra barngrupper i östra området har målat vaser som vi säljer till förmån för jordbävningsdrabbade (Act). Dessa fina finns att köpa på Församlingsgården, Centralgatan 3, Hammarstrand. Frivillig summa, dock minst 50 kr/st. Välkommen!

Barn i våra barngrupper har målat vaser som vi säljer till förmån för jordbävningsdrabbade. Foto: Åsa Nilsson

Tisdag 7 mars 14:00 är det gudstjänst med små och stora vid Lekkyrkan, Hammarstrand. Kollekten går till jordbävningsdrabbade (Act). 

Under alla hjärtans dag anordnades en Act-insamling med promenad och fika i församlingsgården Hammarstrand. Den dagen serverades även varmkorv och kaffe på torget i Bispgården för att samla in pengar till Act. Tisdag 21 februari, 11:00-13:00 var det Act-insamling, semlor och kaffe på Affär´n i Borgvattnet.