Foto: Christian Hugo

Kyrkogårdsinformation

mer info

Vi vill informera att vi nu erbjuder kortare smyckningsavtal. I smyckningsavtalet ingår: påsklilja, pelargon, krysantemum, mosskrans och granris. Priset är: 1 årsavtal 750kr, 3 årsavtal 2200kr och 10 årsavtal 7400kr.

Nu har vi gått över och trycktestad alla gravstenar mellan 0.3m-1.5m på Svedala församlings fyra kyrkogårdar. Det är många som har haft frågor angående säkringen därför har det varit mycket svårt att komma fram på våra telefoner och det beklagar vi för!

Nu visar det sig att vi saknar många gravrättsinnehavare i våra system, vilket innebär att många berörda inte får hemskickat information om gravstenssäkringen, mm.

Ovan är en lista på gravplatser där vi saknar gravrättsinnehavare, vänligen tag kontakt med oss om ni är släkt med någon på listan.