En person sitter vid datorn och läser på Svenska kyrkans webbsida om Kristen tro.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Hemsidan

Hemsidan är igång igen! Här kan du läsa mer om vad som hänt och om cyberangreppet.

Vad händer nu?

Nu börjar vi att fylla i och uppdatera information igen här på hemsidan. Det kommer dock ta lite tid så vi ber om tålamod men vi hoppas att allt så snart som möjligt, ska vara som vanligt igen.

Hoppas du hittar det du söker och om du saknar något så hör av dig till oss. Information finns i rutan längre ner på sidan.

Här kan du läsa mer om vad som hänt och hur det påverkar dig

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Pastorsexpeditionen

Stora Köpinge församling