Other languages with Google Translate

Kyrkdeckarna i S:t Petri kyrka

Med hjälp av detektivutrustning, bilder, ledtrådar, problemlösning och dolda ord löser vi tillsammans de utmaningar vi ställs inför när vi rör oss i kyrkans skrymslen och vrår.

Är ni intresserade? Här av er till oss så ordnar vi ett besök för er grupp i åldern 8-12 år!

Vi använder oss av bland annat måttband, förstoringsglas och våg. Klassen delas in i mindre grupper, där samarbete, lyhördhet och uppfinningsrikedom krävs för att lösa uppgifterna. Genom dessa metoder upptäcker vi kyrkorummet och dess föremål, tex predikstolen och dopfunten.

Tidsåtgång? Besöket tar ca 75 min och är kostnadsfritt!

Vi bjuder på en frukt.

Vid anmälan, kontakta