Kontakt

Södermöre Pastorat Besöks- och postadress: Prästvägen 1, 38832 Ljungbyholm Telefon: +46(480)770400 E-post till Södermöre Pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Unga

Information om när hösten startar kommer snart!

I alla församlingar

Kvintus

Ungdomskör från åk 7. Vi träffas i Sockenstugan i Ljungbyholm på tisdagar kl. 16:00-17:30. Bussar går därefter mot Vassmolösa, Påryd, Hagby och Halltorp för dig som inte bor i Ljungbyholm. Du bjuds på fika när du kommer.

Förutom våra tidsdagsövningar är det någon söndagssjungning i månaden och några konserter (vid jul exempelvis) kommer vi också att vara med i större sammanhang då vi sjunger med andra ungdomskörer. Det innebär också körresor av längre eller kortare slag.

Ansvar: Lars Övrenius, kantor, 0480-770 412, Lars Övrenius

Information om konfirmation hittar du under Konfirmation