Start 26/9

Livet är fullt av händelser och upplevelser.

Några är fantastiska, några jobbiga och många är bara vanliga.

Några sätter igång något inom dej, som gör att kanske ovanliga frågor plötsligt blir viktiga.

• Vem är jag?
  • Varför finns jag?
  • Finns det änglar?
  • Vad händer när någon dör?
  • Finns Gud?
  • Finns det en mening med mitt liv?
  • Bryr sig Gud om mej?

Den typen av frågor och många fler är helt perfekta att brottas med under konfirmationstiden.

Vi grundar allt med gemenskap och glädje, så att konfirmationstiden inte bara blir en meningsfull upplevelse, utan också en helt fantastisk.

Konfirmation kommer från ordet Confirmare som betyder bekräftelse.

Det som bekräftas är det dop du en gång varit med om eller är på väg till.

Vanligast är att den som går i årskurs 8 konfirmeras men man kan även konfirmeras när man är äldre eller vuxen. Om du vill gå den vanliga konfirmationen kan du anmäla dej genom att fylla i formuläret nedan. Är du äldre kan du höra av dej via mejl till ansvarig präst för mer information om dop och konfirmation.

Har du frågor kan du mejla ansvarig präst som är Richard Thörn;  richard.thorn@svenskakyrkan.se

Detta läsår kommer vi ha olika grupper att välja mellan. I Ljungbyholm kommer vi träffas på söndagskvällar. I Trekanten blir det en grupp på tisdagskvällar. Var tredje lördagar blir det en grupp i Karlslunda/Mortorp och en lördag i månaden blir det vandringsupplevelser med ”Pilgrimskonfa” i Hagby. Vi har planerat in flera läger och alla grupper kommer ha de flesta lägerupplevelserna tillsammans. Fyra helgläger och ett långläger/resa blir det för alla grupper utom för ”Pilgrimskonfa” som har två helgläger och ett långläger/resa.

Vi träffas med uppstart söndagen den 26 september i Ljungby kyrka i Ljungbyholm. Kl. 16:00 firar vi gudstjänst och direkt efter informerar vi om allt som kommer hända och hur hösten ser ut.

Fyll i all information i formuläret nedan för att anmäla dig till konfirmationsläsningen 2021-2022

VÄLKOMMEN! VI SES!
/Konfateamet

Anmälan till konfirmation 2021-2022