2022-2023

Välkommen till konfirmation!

Här finns plats för de stora frågorna: Finns jag? I så fall varför? Vad handlar allt om och har Gud något med saken att göra? Varför gör det ont ibland? Vad ska man tro? Vem är Jesus och vad ska jag göra åt det? Kan man älska och får man vara hur glad som helst?

Tillsammans får vi vrida och vända, diskutera, grubbla och utforska de djup som finns i tillvaron. Vi varvar och fyller våra undersökningar med trams, lek, läger, bön, sång och mys.

Här finns möjlighet till ett år som gör avtryck i ditt liv! Det är bara att kasta sig ut!

Även detta läsår kommer vi ha olika grupper att välja mellan.

I Ljungbyholm kommer vi träffas på söndagskvällar. Uppstart på gudstjänsten i Ljungby kyrka i Ljungbyholm den 25/9 kl. 16:00 (Det står kl. 10 i utskicket men gudstjänsten är kl. 16)

I Trekanten blir det en grupp på tisdagskvällar kl. 18-20. Uppstart på gudstjänsten i S:t Olofs kyrka i Trekanten den 25/9 kl. 10

I Karlslunda-Mortorp samlas vi lördagar mellan kl. 12 och 15 på datumen 22/10, 19/11 och 10/12. Uppstart på gudstjänsten i Mortorps kyrka kl. 11 den 18/9.

”Pilgrimskonfa” i Hagby med vandringar och upplevelser i naturen är också på lördagar mellan kl. 10-17:30 och är inplanerat den 15/10, 12/11 och 10/12. Uppstart på gudstjänsten i Hagby kyrka den 25/9 kl 11.

Vi har planerat in flera läger och alla grupper kommer ha de flesta lägerupplevelserna tillsammans.

Tre helgläger och ett långläger/resa blir det för alla grupper utom för ”Pilgrimskonfa” som har två helgläger och ett långläger/resa.

Fyll i all information i formuläret nedan för att anmäla dig till konfirmationsläsningen 2022-2023.

VÄLKOMMEN! VI SES!

/Konfateamet

Anmälan till konfirmation 2022-2023

Välj en av konfagrupperna: