Livet är fullt av händelser och upplevelser.

Några är fantastiska, några jobbiga och många är bara vanliga.

Några sätter igång något inom dej, som gör att kanske ovanliga frågor plötsligt blir viktiga.

• Vem är jag?
  • Varför finns jag?
  • Finns det änglar?
  • Vad händer när någon dör?
  • Finns Gud?
  • Finns det en mening med mitt liv?
  • Bryr sig Gud om mej?

Den typen av frågor och många fler är helt perfekta att brottas med under konfirmationstiden.

Vi grundar allt med gemenskap och glädje, så att konfirmationstiden inte bara blir en meningsfull upplevelse, utan också en helt fantastisk.

Konfirmation kommer från ordet Confirmare som betyder bekräftelse.

Det som bekräftas är det dop du en gång varit med om eller är på väg till.

Vanligast är att den som går i årskurs 8 konfirmeras men man kan även konfirmeras när man är äldre eller vuxen. Om du vill gå den vanliga konfirmationen kan du anmäla dej genom att fylla i formuläret nedan. Är du äldre kan du höra av dej via mejl till ansvarig präst för mer information om dop och konfirmation.

Har du frågor kan du mejla ansvarig präst som är Richard Thörn;  richard.thorn@svenskakyrkan.se

Detta läsår kommer vi ha en grupp som träffas alla onsdagar (nästan) kl. 15-17 i Sockenstugan i Ljungbyholm. Vissa onsdagar kommer vi åka iväg någonstans med buss och utforska och uppleva olika saker i Kalmar med omnejd. Vi har öppet från kl. 14 om man vill komma tidigare och bjuder på fika från kl. 14:30 för dom som behöver ladda upp med energi.

Söndagen den 27 september kl. 10 i Ljungby kyrka kommer vi ha start för alla. Efter gudstjänsten har vi information för föräldrar och konfirmander. Därefter startar vi den vanliga konfaundervisningen med vår första onsdag den 30 september följt veckan efter med vårt första läger den 9-11 oktober. Vi kommer också ha två läger under vårterminen som vi informerar om när vi väl kommit igång med höstterminen.

Fyll i all information i formuläret nedan för att anmäla dig till konfirmationsläsningen 2020-2021

Välkommen! Vi ses!

/Konfateamet

Anmälan till konfirmation 2020-2021