Verksamhetspresentation

Nyhet

I början av vårterminen 2024 fick samtliga hushåll i Söderhamn-Sandarne församling en verksamhetspresentationen hem i brevlådan.

I Söderhamn-Sandarne församling finns många grupper att anmäla sig till, t.ex. miniorer och juniorer, ungdomsgrupper, barnkörer och vuxenkörer, samtalsgrupper (Livsstegen, Livsberättargrupp, Leva vidare) och friskvård (Dans för Hälsa). Det finns även öppen verksamhet i form av Öppet hus för föräldrar med barn 0-5 år, morgonandakt, musiklunch, meditativ lunchpaus, handarbete, syförening, bibelstudiegrupp, sopplunch, härbärge och mycket mer!

LÄS OM ALLT HÄR NEDAN
Det finns något för alla: du som är ute efter en musikupplevelse och du som vill skapa utrymme för stillhet i ditt liv, du som vill vara med i ett fartfyllt socialt sammanhang och du som vill fördjupa dig i andliga frågor, oavsett om du är barn(-familj), ungdom, ung vuxen, mitt i livet, dagledig, senior eller av någon anledning är i behov av hjälp och stöd.

Ladda hem vårens verksamhetspresentation här

Ogräs har växt upp i sprickorna mellan stenplattorna.

Verksamhet

Hos oss i Söderhamn-Sandarne församling finns något för alla! Oavsett om du är ute efter att hitta lugnet eller behöver ett sammanhang med hög puls. Läs mer på den här sidan.

En liten växt sticker upp ur snön.

Detta händer just nu

Välkommen till Söderhamn-Sandarne församling. Här hittar Du församlingens fortlöpande utbud och allt som är på gång i form av konserter, gudstjänster och aktiviteter.