Sommarskoj 2020

Är du mellan 13-16 år och vill fylla några veckor på sommarlovet med massor av roliga aktiviteter? Då är sommarskoj något för dig!

Under två veckor på sommarlovet (15-25 juni) hittar vi på massor av roliga saker: Grilla, bada, spela lacrosse och åka på utflykter. På sommarskoj händer det nya saker varje dag!

VAR OCH NÄR? Mellan kl 13.00-17.00. Vi börjar och avslutar varje dag vid Bagarmossens kyrka, Lagaplan 6.
Måndag-torsdag 15-18 juni (vecka 25)
Måndag-torsdag 22-25 juni (vecka 26)

VAD KOSTAR SOMMARSKOJ?
Skarpnäcks församling bjuder på mellanmål varje dag, aktiviteterna, utflykterna och resor till och från det vi ska göra. Vi önskar attdeltagarna äter lunch hemma före vår träff.

ANMÄLAN
Kom till någon av församlingens lokaler och hämta en anmälan eller ladda hem den här och skriv ut. Vi behöver en förälders underskrift.

Lämna lappen:
Bagarmossens kyrka, Lagaplan 6
Markuskyrkan i Björkhagen, Malmövägen 51
Markusplatsen i Skarpnäck, Skarpnäcks allé 38
Glöm inte att riva av den och spara resten av foldern så du har all information hemma.

Sista anmälningsdag är söndag 14 juni.
Antalet platser är begränsat, skynda att anmäla dig!

Ring om du har frågor:
Crrippa Måhl: 070-786 08 85