Veckan i Bredängs kyrka.

Veckan i Bredängs kyrka

Nyhet Publicerad Ändrad

För vuxna, barn och ungdomar – se vad som händer i Bredängs kyrka under veckorna i vår!

Tisdagar 10.00–12.00, 12.20–14.00
Start: 16 januari

Gym (före och efter soppan)
Välkommen ner i gymmet för en stunds träning innan soppan. För dig som inte tränat på gym tidigare visar vi gärna hur maskinerna fungerar.
Kontakt: Simon Minnhagen

Tisdagar 12.00 
Start: 16 januari
Andakt och sopplunch
Välkommen till Bredängs kyrka för andlig och kroppslig spis. Vi firar andakt tillsammans och njuter av en varm soppa med bröd, kaffe/te och kaka. Kostnad 20 kr.
Kontakt: Simon Minnhagen

Fredag 18.00 
9/2, 8/3, 5/4, 3/5
Jamsession
Fyra fredagar under våren träffas vi iBredäng och ”jammar” tillsammans. Ta med dig instrument eller låna av oss. Ta med dig din sångröst eller kom och digga. Vi samlas kring musiken mellan 18.00-21.00. 
Kontakt: Jonathan Alexander

För ungdomar

Onsdagar 18.30–21.00 
Start: 6 september
Ungdomskväll
Skärholmens stora ungdomskväll hålls i Bredängs kyrka på onsdagar. Varje kväll samlas vi kring ett särskilt tema. Det kan röra sig om musikquiz, tårttävling eller något annat roligt. Du behöver vara 13 år gammal. 

För dig som vill bli ungdomsledare i kyrkan hålls en ledarutbildning på vissa av onsdagskvällarna. Hör av dig för mer information.
Kontakt: Daniel Kurba, Simon Minnhagen

För 14-17 år

Konfirmation
Alla som är 14–17 år inbjuds till att vara konfirmand. Tillsammans funderar vi över vad det innebär att vara kristen och människa. Vi träffas regelbundet under terminen och gör sedan en resa tillsammans. Det kostar ingenting att vara konfirmand i Skärholmens församling. Mer information och startdatum kommer under hösten. För mer information och senaste uppdateringar, besök svenskakyrkan.se/skarholmen
Kontakt: Simon Minnhagen

Onsdagar 16.00–18.00 
Start: 24 januari
12+
Gruppen 12+ är för dig 12–15 år som vill hänga och ha kul! Vi samtalar, spelar spel, bakar, lagar mat, sjunger karaoke och gör mycket annat.
Kontakt: Johanna Vingren

Sjung i kör och spela instrument

Sjung i kör och spela instrument

I Skärholmens församling finns det många körer för alla åldrar. Du kan också spela instrument tillsammans med andra!