Profilkurs för administratörer

Äntligen är det dags för profilkurser igen! Den 14-15 mars blir det kurs för dig som arbetar med administrativa uppgifter.

Rubriken för årets profilkurs för administrativ personal är ”Administratör i Svenska kyrkan idag och i morgon”. Bland annat kommer det att handla om arkiv och juridik, det omsorgsfulla mötet och om våra nya digitala system.

Detaljer om programmet kommer så småningom, men du kan anmäla dig redan nu för att vara säker på en plats.

För vem?

Kursen vänder sig till dig som arbetar med adminstrativa uppgifter i pastorat eller församling i Skara stift.

14-15 mars, Flämslätt

Kostnad

Precis som alla tema- och profilkurser är detta en tvådagarskurs med övernattning, eftersom det är värdefullt med de samtal och möten som uppstår under processen. Det finns olika logialternativ till olika pris.
Deltagaravgift för kursen är 800 kronor per person. Logi tillkommer enligt följande:
Logi i enkelrum hotell med dusch & wc 2650 kr
Dubbelrum med dusch och wc 2255 kr
Enkelrum med handfat 2255 kr
Enkelrum vandarhem 2010 kr

Anmäl dig här senast 5 februari.

Med reservation för ändringar i innehållet.