Påskens andakter

Här hittar du påskens digitala andakter.

Påskens andakter

Andakt annandag påsk

Välkommen att vara med på en digitalt andakt tillsammans med Carina Nilsson, präst, ensembler ur Saltsjöbadens kyrkokör och Stefan Gustavsson, trumpet.

Helgsmålbön inför Påskdagen

"Kristus är uppstånden!" Välkommen att vara med på en digitalt andakt tillsammans med Lars Viper, präst, ensembler ur Saltsjöbadens kyrkokör, Stefan Gustavsson, trumpet och barockmusiker.

Skärtorsdagsandakt

Välkommen att vara med på en digitalt andakt tillsammans med Lars Viper, präst, ensembler ur Vokalensemblen Alicia, och Rebaroque.

Långfredagssandakt

Välkommen att vara med på en digitalt andakt tillsammans med Carina Nilsson, präst, ensembler ur Vokalensemblen Alicia och Rebaroque.

Påskens glädje i Saltsjöbaden

Om påskens berättelse hade utspelat sig här i Saltsjöbaden, vilka platser hade Jesus varit på då? Om ”påskdramat” förflyttades från ”där borta” till ”här och nu”? Kyrkoherde Lars Viper och fotograf Arne Hyckenberg begav sig ut för att i ord och bild återberätta påskens handling år 2021.