Dream River

Konsert på valdagen ”Dream River” med Ringmasters – världsmästare i Barbershop. Ringmasters är en prisbelönt svensk a cappella-kvartett som tonsäkert blandar barbershop med pop! Kvartetten gästade kyrkan för 4 år sedan i samband med förra kyrkovalet. Nu har vi glädje att uppleva denna härliga svängiga musikupplevelse igen.

Ringmasters är en prisbelönt svensk barbershopkvartett som grundades i Stockholm hösten 2006. Medlemmarna, Jakob Stenberg, Rasmus Krigström, Emanuel Roll och Didier Linder gick tillsammans grundskolan i Adolf Fredriks musikklasser och sedan Stockholms musikgymnasium.

Ringmasters blev uppmärksammade då de kom på tredje plats i SNOBS:s årliga barbershop-mästerskap 2007, bara fem månader efter grundandet. År 2012 blev de i Portland erkända som världens bästa barbershop-kvartett, och den första icke-nordamerikanska kvartett att vinna denna titel. Ringmasters har utgivit tre album.

Kvartetten gästade kyrkan för 4 år sedan i samband med förra kyrkovalet. Nu har vi glädje att bjuda församlingen på denna härliga svängiga musikupplevelse igen.

Välkommen!

Söndag 19 september kl 16.00, Uppenbarelsekyrkan, fri entré,
Begränsat antal platser. Insläpp 45 minuter innan.