17 budord för ett hållbart samhälle

Dick Tillberg gästar tisdagslunchen den 13 november för att tala om hur lätt det är att samla miljöengagerade när samhället har miljötjänster att erbjuda. Men även hur svårt det är för samhället att erbjuda tillräckligt omfattande miljötjänster. Dessutom 17 hållbarhetsindikatorer!

Seglaren, hållbarhetspredikanten, och miljökämpen Dick Tillberg gästar tisdagslunchen i mitten av november.
–Jag kommer att tala om hur lätt det är att samla miljöengagerade när samhället har miljötjänster att erbjuda för att underlätta en hållbar livsstil. Men även hur svårt det är för samhället att erbjuda tillräckligt omfattande miljötjänster. Jag tänker också presentera 17 hållbarhetsindikatorer, varav de flesta kan betraktas som budord, berättar Dick Tillberg, Saltisbo sedan 1972 och med stort engagemang sedan flera år för miljö- och hållbarhetsfrågor.

tisdagslunch och andakt

Tisdag 13 november kl 12.00, församlingshemmet, anmälan senast 9 november 08-748 19 12, carina.c.nilsson @svenskakyrkan.se
KL 11.45 är det en enkel lunchandakt i Uppenbarelsekyrkan
Uppenbarelsekyrkan.