Kyrkiz i Rimbo

Kyrkiz har öppet för barn mellan 0-5år med deras mamma/pappa-lediga föräldrar

Välkommen till Kyrkiz

Vi träffas tisdagar, torsdagar och fredagar mellan 9.30 -13.30
Vi umgås, leker och fikar tillsammans. Du kommer och går som du vill och det passar ditt barn.
Klockan 11.00 har vi sångstund. Vi erbjuder lättare lunch, kaffe eller the, men det finns även möjlighet att värma medhavd mat.

Under höstterminen har vi en gudstjänst i kyrkan på lucia då vi går “lucia-tåg”. Samtidigt har vi vår höstterminsavslutning.
Under vårterminen har vi en änglagudstjänst på Maria Bebådelsedag.

När det är fint väder tillbringar vi ofta eftermiddagarna utomhus.

En gång under sommarlovet brukar vi träffas på Lejdet i Rånäs och bada, leka, grilla korv och sova över.

Vid fint väder händer det att vi går ut efter lunch, t ex till Håstaparken. Vid dessa fall informerar vi genom en lapp på dörren.

Vi träffas i Vibygården

Vår verksamhet bedrivs av Roslagens västra pastorat. Vi vänder oss främst till församlingsbor i Rimbo med omnejd men självklart är alla välkomna!