Hela Människan i Partille

Hela Människan Partille bedriver öppen social verksamhet på kristen grund och är en del av den rikstäckande organisationen Hela Människan.

Hela människan vill vara en oas där alla oavsett bakgrund eller framtid är välkomna och lika mycket värda. Här finns alltid varmt kaffe, frukost och en möjlighet att bli sedd och hörd, antingen över frukost och dagens tidning eller i enskilt samtal med personal eller frivilliga.

Hela Människan arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Hela människan-verksamheten i Partille är en ekumenisk, ideell förening där huvudmännen är Svenska kyrkan i Partille, Equmeniakyrkan och Vallhamrakyrkan. Verksamheten finansieras med hjälp av bidrag från de stöttande församlingarna, Partille kommun och enskilda gåvor.

Besök Gamla Kronvägen 36. Partille församlingshem, ingång vid hörnet mot kommunhuset/Säveån.

Hela Människan - en underbar träffpunkt!

Varje dag kommer 15-20 personer till RIA. En av dem som kommer nästan dagligen är Joseph White från Partille. -Det är en underbar träffpunkt. Man möter människor från olika sammanhang.

Partille församlingshem • lilla entrén

Partille församlingshem Lilla entrén  - på sidan mot kommunhuset. 
Barnverksamhetens och Hela människans lokaler mm. 
Gamla Kronvägen 36, Partille │Busshållplats • Partille centrum