Här kan du se senast publicerade nyheter

Aktuellt från Pajala församling

Prenumerera via RSS

Konster: "När ljuset återvänder"

Publicerad:

Visst är det fantastiskt när ljuset återvänder till oss i norr! Vårvintern har precis börjat märkas och solen börjat värma. Välkomna till kyrkorna i Pajala 22/2, Tärendö 23/2 och Korpilombolo 24/2 till konserten "När ljuset återvänder" med bland annat Micke Holm.

Nya möbler i "fika-lokalen" i kyrkan

Publicerad:

I Pajala kyrka finns ett ljust och fint rum som är utrustat med kök och möbler. Där serveras det varje söndag kyrkaffe efter gudstjänsten. Nu har lokalen fått nya ändamålsenliga möbler. Lokalen kan du också låna i samband med dop.

Ord och ton i adventstid med Hanna Fors & Emma Risbo

Publicerad:

Lördag den 3 december kl. 17.00 i Kangos kyrka. Monica Metsävainio och Karin Andersson. sensus Välkomna!

Bryt en tradition

Ge en gåva! Tack!

Kvarlevor återförda till Pajala

Publicerad:

Fredag den 28 oktober skedde ett återtagande av kvarlevor vid landsgränsen i Muonio. Det är första gången det sker med kvarlevor som berör den meänkielitalande befolkningen.