Betongbarnen
Betongbarnen är församlingens ungdomgrupp. Hit är alla välkomna som är 15 år och uppåt. Vi delar tro och liv, lagar mat och fikar, spelar spel och kollar på film. Ja egenltigen det du vill att vi ska göra så kom med!

Tid: Torsdagar kl 17.00-20.30
Plats: Nedervåningen i församlingshemmet
Kostnad: 0 kr
Kontakt: Calle 070-784 34 11 eller skicka ett mail. Sebastian 070-784 34 08 eller skicka ett mail.

Ung ledar utbildning - LUB
Har du konfirmerat dig och nu vill ta steget till att bli ledare, har du hittat rätt. Som ung ledare är du med och gör konfirmandernas tid i församlingen så minnesvärd som möjligt! Du kommer få möjlighet att leda lekar, leda samtal, leda andakter se till att alla har det bra, åka på läger, få erfarenheter för livet och något att skriva på CV:t.

Är du sugen på att bli ung ledare? Tveka inte att höra av dig, kanske är du våran nästa stjärnledare!

Kontakt: Sebasitan 070-784 34 08 eller skicka ett mail.