Foto: Ulla-Carin Ekblom

Ridlägerkonfa

Vill du kunna kombinera ridläger med konfirmation? Sommaren 2021 finns denna möjlighet! Då arrangerar Svenska kyrkan Adolfsbergs församling och Karlsdals ridskola ridlägerkonfa i Örebro. Ridlägerkonfa har begränsat antal platser.

Häng med vår ridlägerkonfa och träffa nya vänner och lär dig mer om ridning, livet, rättvisa, tro och solidaritet. Konfirmation är inte som du tror.

Ridlägerkonfa har begränsat antal platser, först till kvarn.

UPPLÄGG

Konfirmandstart första advent, den 29 november 2020, i Adolfsbergs kyrka. Därefter träffas vi cirka en gång i månaden under våren för att sedan, under vecka 25 och 26, ses mer intensivt. Vecka 25 är det dagläger i Adolfsbergs kyrka och vecka 26 är det ridläger på Karlsdals ridskola. Den veckan sover vi i kyrkans lokaler och är hela dagarna på ridskolan. På lägret blir det massa ridning och stallgöromål på Karlsdals ridskola, som ligger nära (bekvämt cykelavstånd) från kyrkan. På våra konfaträffar pratar vi om livet, om vad tro är och kan vara – och om hästar!

Vi har riduppvisning lördagen den 3 juli 2021 på Karlsdals ridskola och konfirmation 4 juli kl 10.00 i Adolfsbergs kyrka.

Klicka på bilden – så kan du kolla vad Elina och andra konfirmander från 2019–2020 tyckte om sin konfatid. Foto: Ulla-Carin Ekblom

Dag: Dagläger 21–25 juni samt 27 juni. Ridläger med övernattning 28 juni till 2 juli med övernattning. Gruppen har även några träffar innan själva lägerveckorna.
Tid: Meddelas senare.
Plats: Adolfsbergs kyrka och Karlsdals ridskola.
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri.

TRÄFFAR HT 2020

• 29/11 Konfirmandstart i Adolfsbergs kyrka

Träffar VT 2021

• Gruppen träffas cirka en gång i månaden, exakta datum meddelas senare
  • 21–25/6 samt 27/6 dagläger i Adolfsbergs kyrka kl 10–18
  • 28/6–2/7 ridläger med övernattning i Adolfsbergs kyrka
  • 3/7 riduppvisning på Karlsdals ridskola
  • 4/7 konfirmation kl 10 i Adolfsbergs kyrka

Har du frågor, kontakta: Angelina Backman, präst, telefon 019-15 47 79, sms 076-722 03 70 eller e-post: angelina.backman@svenskakyrkan.se

Anmälan till Ridlägerkonfa i Adolfsberg sommaren 2021

För att kunna sätta ihop bra ridgrupper behöver vi veta vad du har för ridvana. Du får vara nybörjare eller van ryttare, alla är välkomna!

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Angelina Backman

Präst, Församlingsherde, Adolfsbergs församling, Örebro pastorat

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka