Ungdomskör

För dig som sjunger eller spelar och vill göra det tillsammans

Bild: Magnus Aronson /Ikon

En kör med husband för dig som är mellan 14 - 20 år

Vi sjunger musikal, lovsånger, pop, gospel och mycket annat. Och framförallt, så gör vi det med glädje, tillsammans och låter oss inspireras av varandra!

Kören uppträder vid utvalda mässor, konserter och evenemang.

Tider och repetitioner

Repetitionstider är jämna fredagar klockan 18.30 - 20.30 i församlingshemmet. Kolla gärna kalendern för att se aktuella tider och datum.

Hör gärna av dig till Daniel om du har några frågor eller fyll i formuläret nedan för att anmäla dig!

Daniel Engström

Kyrkomusiker

Jag vill vara med i kören!

Genom att fylla i och skicka ovanstående uppgifter godkänner du att dessa används för kontakt via e-post, brev eller sms gällande information och träffar för körverksamheten. Uppgifterna hanteras av körverksamheten samt kansliet. Telefonnummer kan delas med tredje part (Google contacts) för sms hantering. Allergier eller särskilda behov kan delas med tredje part vid bokning av kost och logi.