Garaget - replokalen för musiker i alla åldrar

Att spela i band är kul - men man måste ju ha någonstans att öva också. Vår replokal Garaget är fullt utrustad med både instrument och ljudanläggning.

Man mår bra av musik och oavsett vilket mål man har med musiken - att bli världsartister eller bara lira för kompisarna är det kul att spela i band. Vi vill att så många som möjligt ska få möjighet att uppleva det och därför har vi skapat Garaget - en replokal där alla sorters musik får rum. Lokalen ligger centralt i Nordmaling, i anslutning till Nordmalings kyrka.

Garaget är ett samarbete mellan Nordmalings församling och studieförbundet Sensus och i lokalen finns keyboard, trummor, bas, gitarrer, förstärkare och mikrofoner som ni kan använda utan extra kostnad om ni inte har egna instrument som ni vill spela på.

Replokalen kan hyras direkt av band där medlemmarna är 18 år eller äldre. Är man yngre än 18 år behövs målsmans underskrift.

Månadskostnaden per person är 50 kronor och gäller för ett övningstillfälle i veckan.

Urban Lundström

Musikpedagog