GDPR - Bilder

Svenska kyrkan i New York använder ofta bilder på hemsidan, i tryckt material och i sociala medier för att berätta både i text och bild om kyrkans mötesplatser. Så här hanteras bilderna.

Vi publicerar inga bilder på vår hemsida, nyhetsbrev, trycksaker eller i sociala medier utan ett muntligt eller skriftligt samtycke och godkännande från de som går att identifiera på bilderna.

Vid stora evenemang fotograferar vi ofta och informerar om detta i programblad och/eller skylt vid ingången. Vill du inte förekomma på bild från t ex nationaldagsfirande eller julbasaren ber vi dig kontakta någon i personalen. Då ser vi till att du inte förekommer på de bilder som publiceras.

Ett skriftligt samtycke som upprättats eller ett muntligt samtycke som givits kan när som helst hävas genom att kontakta personal i församlingen.

Telefontider och Öppettider

Kyrkans telefon +1 (212) 832 84 43 är öppen
Måndag-fredag kl. 9.00-18.00.
Du kan få svar på dina frågor, boka dop och vigslar, boka lokaler etc.

Kyrkan och caféet är öppna
Måndag-fredag kl. 12.00-18.00
Lördag-söndag kl. 12.00-16.00

The office is open Monday-Friday 09am-6pm.
Call +1 (212) 832 84 43.

The church is open for visitors Monday-Friday 12pm-6pm and Saturday-Sunday 12pm-4pm.