Pilgrimsvandring

Kanske har du läst eller hört om det. Kanske har du sett någon film eller dokumentär. Kanske har du själv vandrat någon pilgrimsled. Det är populärt nu.

I församlingen finns det många möjligheter att pilgrimsvandra. På storön i Sandhem finns en kort runda  med stationer där man kan stanna upp och reflektera över pilgrimens nyckelord. I Utvängstorp finns en 3 km lång runda uppbyggd efter Frälsarkransens pärlor. På Sandhems kyrkogård finns ”Livets labyrint” där man kan vandra sakta och fundera på livet.

De vanliga pilgrimsvandringarna är inställda i år. Men vi har istället vandringsgudstjänster nästan varje söndag någonstans i församlingen. De är vanligtvis rundor med samma start och mål och en vandringssträcka på 3-5 km. Kolla kalendern på hemsidan för mer info om tid och plats.