Pilgrimsvandring

Kanske har du läst eller hört om det. Kanske har du sett någon film eller dokumentär. Kanske har du själv vandrat någon pilgrimsled. Det är populärt nu.

I församlingen finns det många möjligheter att pilgrimsvandra. På storön i Sandhem finns en kort runda  med stationer där man kan stanna upp och reflektera över pilgrimens nyckelord. I Utvängstorp finns en 3 km lång runda uppbyggd efter Frälsarkransens pärlor. På Sandhems kyrkogård finns ”Livets labyrint” där man kan vandra sakta och fundera på livet.

Lördag 3 oktober vandrar vi tillsammans på Norra S:t Sigfridsleden mellan Sandhems kyrka och Vistorps kyrka. Start 9.00, avslut ca 16.00. Ta med egen matsäck och anmäl dig gärna till emma.thoren@svenskakyrkan.se senast 1 oktober.