Öppet Hus

Mötesplats för små barn och vuxna

Två dagar i veckan erbjuder vi Öppet Hus med lek och pyssel, sångsamling & sagostund för vuxna med barn i åldern 0-5 år. Ingen förhandsanmälan, alla är välkomna när det passar.

I Mullsjö är det Öppet Hus varje tisdag och torsdag kl 9.30-12.00 i Kyrkans hus. Fika kostar 20 kr/vuxen.

Nu närmar sig påsken och det innebär ändrade öppettider. Den 9/4 är det påskfest med start kl. 10.00; påsksamling, äggjakt och tårta. Den 11, 16 & 18 april håller vi helt påskstängt och hälsar er välkomna den 23:e igen. GLAD PÅSK!

Har du frågor? Hör av dig till Johanna Bard tel 0392-130 34 eller till församlingsexpeditionen, tel 0392-122 00.

Bli gärna vän med mig på Facebook, på så sätt kan du få ännu mer information. Jag heter Johanna Kyrka Bard, vi ses!