Foto: IKON

Konfirmation

Konfirmationen är ett erbjudande till alla som är nyfikna på vad den kristna tron står för. Välkommen till en tid där ditt liv ställs i fokus. Tillsammans vill vi göra konfirmationstiden till en härlig och unik upplevelse - ett minne för livet!

Välkommen som konfirmand hos oss!

Du som går i årskurs åtta får en inbjudan om konfirmation i Svenska kyrkan.
Vi har också vuxenundervisning för dig som inte blev konfirmerad som tonåring.
Under konfirmationstiden får du möjlighet att fundera över de stora frågorna i livet. Vad är meningen med livet? Varför finns vi här? Vad innebär det att vara kristen? Det handlar om trosfrågor men också om grundläggande mänskliga frågor.

Kontakta  församlingsexpeditionen eller någon av prästerna om du är vuxen och vill anmäla dig till undervisning.

Aktuellt

Inbjudan till alla i årskurs åtta skickas ut i maj/juni, och du kan sedan anmäla dig under hela sommaren. Vi brukar starta upp i början av höstterminen. I år bjuder vi in till två alternativ.

Vi träffas varannan måndag i Kyrkans hus, Mullsjö. Start i september, 2022. Vi börjar alltid med drop in-fika 15:30 och fortsätter sen träffen kl16-18. Under året åker vi på kortare läger under höst och vår. Flera utflykter och roliga aktiviteter upplever vi också tillsammans förutom våra träffar och läger. Konfirmation maj 2023 i Nykyrka kyrka.

Anmäl dig

Anmälan mailar du till: mullsjo-sandhems.forsamling@svenskakyrkan.se

Skriv för- och efternamn, personnummer och mobilnummer till dig som konfirmand samt till någon förälder/vårdnadshavare. Skriv också i anmälan vilken konfirmandgrupp du väljer i första hand.

I samband med anmälan till konfirmation kommer vi att behöva behandla ungdomens och vårdnadshavarens personuppgifter, här kan du läsa mer om hur Mullsjö-Sandhems församling behandlar personuppgifter.

Kontakta församlingspedagog Maria Håkansson,  072-2010858 , om du har frågor kring konfirmandtiden.