Konfirmation

Konfirmationen är ett erbjudande till alla som är nyfikna på vad den kristna tron står för.

Du som går i årskurs åtta får en inbjudan om konfirmation i Svenska kyrkan.
Vi har också vuxenundervisning för dig som inte blev konfirmerad som tonåring.
Under konfirmationstiden får du möjlighet att fundera över de stora frågorna i livet. Vad är meningen med livet? Varför finns vi här? Vad innebär det att vara kristen? Det handlar om trosfrågor men också om grundläggande mänskliga frågor.

Kontakta  församlingsexpeditionen eller någon av prästerna om du är vuxen och vill anmäla dig till undervisning.

Aktuellt

Inbjudan till alla i årskurs åtta skickas ut i maj/juni, och du kan sedan anmäla dig under hela sommaren. Vi brukar starta upp i början av höstterminen. I år startar vi den 14 september i Kyrkans hus, Mullsjö.  Vi  träffas varannan måndag kl16:00-18:00. Några söndagsträffar blir det också. På måndagarna startar med drop in-mackfika från kl 15:30 innan vi kör igång själva träffen.

Konfirmationen sker i maj 2021 i Nykyrka kyrka.

Anmäl dig

Anmälan mailar du till: mullsjo-sandhems.forsamling@svenskakyrkan.se

Skriv för- och efternamn, personnummer och mobilnummer till dig som konfirmand samt till någon förälder/vårdnadshavare.

Kontakta församlingspedagog  Maria Håkansson, 072-201 08 58  om du har frågor kring konfirmandtiden.