Konfirmation

Konfirmationen är ett erbjudande till alla som är nyfikna på vad den kristna tron står för.

Du som går i årskurs åtta får en inbjudan om konfirmation i Svenska kyrkan.
Vi har också vuxenundervisning för dig som inte blev konfirmerad som tonåring.
Under konfirmationstiden får du möjlighet att fundera över de stora frågorna i livet. Vad är meningen med livet? Varför finns vi här? Vad innebär det att vara kristen? Det handlar om trosfrågor men också om grundläggande mänskliga frågor.

Kontakta  församlingsexpeditionen eller någon av prästerna om du är vuxen och vill anmäla dig till undervisning.

Aktuellt

Inbjudan till alla i årskurs åtta brukar skickas oftast ut i maj/juni, och du kan sedan anmäla dig under hela sommaren. Vi brukar starta upp i början av höstterminen och i år har vi två alterntiv som du kan välja på. Alternativ 1 är veckoläsning - vi träffas onsdagar 16:00-18:00 i Kyrkans Hus i Mullsjö och konfirmationen sker i maj i Nykyrka kyrka. Alternativ 2 kommer det mer information om snart.

Anmäl dig

Kontakta församlingspedagog  Maria Karlsson, tel 0392-130 06, eller prästen Torbjörn Andersson, 0392-130 04, om du är tonåring och vill konfirmera dig eller har frågor kring konfirmandtiden.
Anmälan sker till Maria Karlsson, antingen på telefon (se nummer ovan) eller mail maria.karlsson@svenskakyrkan.se. Skriv för- och efternamn, adress, telefonnummer, personnummer samt vilket alternativ du vill läsa.