Konfirmandassistent

En konfirmandassistent lär sig mer om kristen tro, utvecklas som ledare och sprider glad stämning i konfirmandgrupperna.

Som konfirmandassistent hjälper du konfirmandledarna  och samtidigt kan du själv lära dig mer om kristen tro. Det är också en möjlighet för dig att utvecklas som ledare eftersom du är med som ett viktigt stöd för konfirmanderna i undervisningen. Och du sprider glad stämning genom att samtala, sjunga och skratta i konfirmandgrupperna.
Självklart måste du själv vara konfirmerad för att få bli assistent.

Utöver konfirmationläsningen varje onsdag 16.30-18.30 har konfirmandassistenterna kontinuerliga träffar.

Resa till Taizé

Att vara konfirmandassistent är ett ansvarstagande som bör belönas. Därför brukar vi hitta på något extra varje sommar som uppmuntran för detta, t.ex. en resa. Detta år går resan till klostret i Taizé.

Är du intresserad av att bli konfirmandassistent nästa läsår?

Kontakta Maria Karlsson tel 0392-130 06.