Barndop

Alla nyblivna föräldrar i Mullsjö-Sandhems församling får hem en inbjudan till dop. Men det är inte bara små barn som kan döpas. Kanske har barnet syskon som inte är döpta, eller föräldrar som inte är döpta; kanske är tiden inne för dop av fler i familjen.

Före dopet brukar prästen ta kontakt för ett så kallat dopsamtal. Ta upp alla dina frågor då.
Ingen dopklänning? Kyrkan har fyra olika dopklänningar att låna ut. Du är välkommen att låna via församlingsexpeditionen.
Faddrar har en viktig uppgift. De ska på ett särskilt sätt följa barnet, stödja och hjälpa barnet att växa som kristen. Faddrarna ska själva vara döpta.