Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Kyrkogårdar i Lundby

I Lundby församling finns tre begravningsplatser: Lundby gamla kyrkogård – där det även finns en minneslund – och Lundby nya kyrkogård, som ligger i anslutning till respektive kyrka, samt Bräcke kyrkogård, som är en askgravlund.

Mer information om Lundby gamla kyrkogård.

Mer information om Lundby nya kyrkogård.

Mer information om Bräcke kyrkogård (askgravlund).

Kyrkogårdsförvaltningen

Har du frågor som rör en grav eller kyrkogård?

Det är Kyrkogårdsförvaltningen som ansvarar för kyrkogårdarna. På dess hemsida finns bland annat information om gravskötsel och information om samtliga kyrkogårdar i Göteborg (inklusive kartor över kyrkogårdarna).

kontakt och öppettider

Kontaktuppgifter och öppettider, Kyrkogårdsförvaltningen.

Söker du en avlidens grav?

Med hjälp av  Hitta graven kan du kan söka efter gravsatta på kyrkogårdarna i hela Göteborg.

Kartor

Hitta till Lundby gamla kyrkogård